Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden door onderstaand formulier te mailen naar directie@juliana.pcpow.nl

Voorafgaand aan de aanmelding kan de school bezocht worden. Wij geven u dan een rondleiding door onze school, zodat u kunt horen en zien hoe het onderwijs op de Koningin Julianaschool wordt vormgegeven. De open dag vindt dit schooljaar plaats op vrijdag 1 februari 2019 van 9.00-17.00 uur.

Let op: kinderen welke tussen 1-10-2019 en 1-10-2020 vier jaar worden, dienen uiterlijk 1 maart 2019 aangemeld te zijn. Na 1 maart hoort u of uw kind ingeschreven kan worden.

Onze school is genoodzaakt, gezien de grote belangstelling, een toelatingsbeleid te hanteren wanneer er meer dan 28 leerlingen aangemeld zijn. De afgelopen twee schooljaren hebben we alle aangemelde leerlingen kunnen plaatsen.

Aanmelden:

1. U kunt uw kind(eren) aanmelden middels het aanmeldformulier. Dit formulier kunt u op onze website terugvinden en krijgt u mee tijdens een rondleiding of op de open dag.
  2. De aanmeldingen lopen tot 1 maart. Op 1 maart wordt bekeken hoeveel aanmeldingen er zijn en of het toelatingsbeleid ingezet dient te worden.
  3. Wanneer er meer dan 28 aanmeldingen voor een schooljaar binnen zijn; wordt in overleg met de MR het toelatingsbeleid ingezet.
  4. In de week van 1 maart krijgt u bericht over uw aanmelding en de verdere procedure rondom inschrijving.

De volgorde van plaatsing is:

1. Broertjes/zusjes van een leerling die al op de Koningin Julianaschool zit.
  2. De afstand van het huisadres tot de school.

·         Wij zijn ons ervan bewust dat wij voor een deel van het buitengebied de eerste school zijn die men tegenkomt op weg naar De Lier. Voor deze gezinnen geldt dat het adres wordt meegerekend vanaf het tunneltje ter hoogte van de Koningin Julianalaan en we het gezin daarmee een plek op school kunnen bieden.

Wilt u een rondleiding aanvragen of heeft u een vraag? Bel gerust naar school of mail naar directie@juliana.pcpow.nl