Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden door onderstaand formulier te mailen naar directie@juliana.pcpow.nl

Voorafgaand aan de aanmelding kan de school bezocht worden. Wij geven u dan een rondleiding door onze school, zodat u kunt horen en zien hoe het onderwijs op de Koningin Julianaschool wordt vormgegeven. De open dag vindt dit schooljaar plaats op vrijdag 2 februari 2018.

Let op: kinderen welke tussen 1-10-2018 en 1-10-2019 vier jaar worden, dienen uiterlijk 1 maart 2018 aangemeld te zijn. Na 1 maart hoort u of uw kind ingeschreven kan worden.

Vanwege grote belangstelling voor onze school, kent onze school kent een toelatingsbeleid. Voor het toelatingsbeleid verwijzen we u naar de schoolgids.

Voordat het kind daadwerkelijk naar school gaat, vindt er een kennismakingsgesprek plaats. In dit gesprek kunt u alle vragen die u heeft over het naar schoolgaan stellen. In dit gesprek wordt ook gesproken over de ontwikkeling van uw kind tot dat tijdstip. Het gesprek wordt vanuit school gevoerd door de directeur.

Kinderen die voor het eerst op school komen, starten na hun vierde verjaardag.  De vierde verjaardag wordt dus thuis, op het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal gevierd. Kinderen die gedurende het schooljaar in groep 1 erbij komen, hebben de mogelijkheid om zes middagen op school te komen wennen, met uitzondering van de kinderen die in juni of december 4 jaar worden. Met de ouders van deze kinderen wordt een persoonlijke afspraak gemaakt. Dit ‘wennen’ is mogelijk op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag  en vrijdagmiddag van 12.30 – 14.30 uur. Ruim van tevoren krijgt u de juiste data en andere informatie thuis gestuurd.